Historie Piccobella!

2009 - 2022

Toerend door glooiende heuvels vol cipressen, met een lekker ijsje in de hand slenteren door prachtige straatjes en een terrasje pakken voor een aperitivo. Heerlijke pizza's en pasta's dat is vakantie in La bella Italia voor ons.

Dertien geleden zijn we begonnen met een paar mooie handbeschilderde schalen. We hebben op markten gestaan, op Italiaanse evenementen, we hebben een pop-up store gehad en er zijn tafelkleden, schorten en kussens bijgekomen. We genieten van al het goede van Italië, van al die mooie schalen, van heerlijk buiten eten aan lang gedekte tafels met familie en vrienden. Geniet met ons mee en van la bella vita!

13 jaar hard werken, mooie ontmoetingen, inspirerende contacten, fijn samengewerkt & vele reizen naar Italië. Dit doen we met liefde en passie en de mooiste complimenten die we van onze klanten kunnen krijgen zijn dan ook:
"Van dit servies van Piccobella, daar word ik nou echt blij van!" en ook "Dit servies geeft mij weer dat vakantiegevoel' en "Het is net alsof ik weer in Italië ben".

Isabel Klerkx heeft het bedrijf met alle plezier opgezet en na 13 jaar overgedragen.

Per 1 augustus 2022 is Sharon Martens de nieuwe eigenaresse van Piccobella Italiaans servies. 

We zetten Piccobella met dezelfde passie en plezier voort!

Ciao,

Sharon

 

© 2018 - 2023 Piccobella particulier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel