11-jaar Piccobella!

2009 - 2020

Toerend door glooiende heuvels vol cipressen, met een lekker ijsje in de hand slenteren door prachtige straatjes en een terrasje pakken voor een aperitivo. Heerlijke pizza's en pasta's dat is vakantie in La bella Italia voor ons.

Elf jaar geleden zijn we begonnen met een paar mooie handbeschilderde schalen. We hebben op markten gestaan, op Italiaanse evenementen, we hebben een pop-up store gehad en er zijn tafelkleden, schorten en kussens bijgekomen. We genieten van al het goede van Italië, van al die mooie schalen, van heerlijk buiten eten aan lang gedekte tafels met familie en vrienden. Geniet met ons mee en van la bella vita!

11 jaar hard werken, mooie ontmoetingen, inspirerende contacten, fijn samengewerkt & vele reizen naar Italië. Dit doen we met liefde en passie en de mooiste complimenten die we van onze klanten kunnen krijgen zijn dan ook:
"Van dit servies van Piccobella, daar word ik nou echt blij van!" en ook "Dit servies geeft mij weer dat vakantiegevoel' en "Het is net alsof ik weer in Italië ben".

Ciao!
Isabel


26 juni 2020:  Piccobella trakteert samen met het Italie Magazine op 15% korting

In samenwerking met het Italie magazine hebben we nu een leuke kortingsactie. Het Italie magazine bestaat deze zomer 30 jaar en wil iets terug doen voor dit prachtige land en haar gastvrije bevolking. Daarom krijg je 15% korting op het gehele Piccobella assortiment met de kortingscode Bella015. Zo heb jij direct voordeel en steun je daarmee ook  Italie en onze Italiaanse leveranciers van het mooie Piccobella servies.  Actie geldig tot 31 juli 2020 

© 2018 - 2020 Piccobella | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel