Piccobella en duurzaamheid

 

Toscane

Waste isn’t waste, until we waste it
Recycling turns things into other things. It’s like magic!
Nothing we use for a few minutes should pollute our environment for decades
Be part of the solution. Not part of the pollution.

 

Productie

Duurzaam betekent letterlijk dat iets lang kan blijven bestaan. Tegenwoordig wordt hier vooral mee bedoeld dat 'de aarde' lang kan blijven bestaan. Iets is dus duurzaam als het nu en in de toekomst geen schade toebrengt aan de aarde, het milieu of andere mensen.
Piccobella onderschrijft dit uitgangspunt en streeft in haar aanbod naar een ideaal en weloverwogen evenwicht tussen ecologische, economische en sociale belangen. 

In een wereld van overvloed en massaproductie zijn kwaliteit en design onze onderscheidende factoren. Gecreëerd door mensen die van hun product houden en het meesterschap beheersen: ambachtelijkheid op zijn best.

Verpakkingen

Wij hechten veel waarde aan het milieu. Daarom recyclen wij de dozen en het verpakkingsmateriaal dat wij van onze leveranciers ontvangen. Wij verzenden onze bestellingen in nette dozen, maar zonder duur drukwerk, deze eindigen meestal toch bij het oud papier. Tevens zorgen wij ervoor dat onze bestellingen zeer goed en effectief worden ingepakt, het gaat immers in de regel om breekbare producten.

© 2018 - 2023 Piccobella particulier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel