Ons verhaal

We kennen allemaal dat gevoel wel van 'had ik maar...' bij thuiskomst van een vakantie. En dan bedoelen we had ik nou maar die leuke kan of die leuke schaal die we in dat leuke winkeltje tegenkwamen meegenomen. Vaak doen we het niet omdat we geen zin hebben om te sjouwen of we denken we komen hier nog wel terug. En staan dan toch bij thuiskomst met lege handen.

Zo begon het ook zo'n 12 jaar geleden voor ons op een zakenreis naar ons favoriete land Italië. Het was eerst de bedoeling om een handel in olijfolie te beginnen. Bij de olijfboer in Toscane werd er olijfolie ingekocht, maar ook een paar leuke schalen. Thuisgekomen viel het Italiaanse aardewerk zo in de smaak dat we binnen no-time door onze voorraad heen waren. En toen namen we het besluit om van onze passie ons beroep te maken. Heerlijk lang tafelen met familie en vrienden met mooi gedekte tafels om dat heerlijke Italiaanse 'la bella vita-gevoel' ook naar Nederland te halen. Dat was wat we wilden en het idee voor Piccobella was geboren. In eerste instantie als groothandel maar nu ook beschikbaar voor de consument in deze webwinkel.

IsabelEen aantal keren per jaar reizen we zelf naar Italië en besteden we veel tijd en energie aan het uitzoeken van dit bijzondere serviesgoed. Hierbij werken we samen met vooraanstaande kleinschalige ambachtslieden in de buurt van Venetië. Samen hebben we één ding gemeen: een passie voor het creëren van een gedurfde en onderscheidende vormgeving. Elke schaal, elke kan en elk bord is uniek!

Het 'had ik maar gevoel' is niet meer nodig. Het heerlijke Italiaanse leven, het genieten van gezellige etentjes en lekker lang tafelen met vrienden en familie is nu onder handbereik en gewoon in Nederland te bestellen.

Heel veel shop plezier!

Ciao,
Isabel

© 2018 - 2021 Piccobella | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel